tisdag, mars 31, 2009

Hundpromenad

Varje tisdag kl 19 är det samling vid Brukets parkering här i byn. Där samlas vi hundägare som vill ha lite sällskap åtminstonen EN gång i veckan. Vi brukar vara ungefär 10 ekipage. Sally har gått några såna här promenader redan och har varit riktigt duktig.

Men idag efter att ilskan lagt sig efter eftermiddagens bravader så tog jag Buddah och gick ner för att slå följe med dom andra. Buddah tycker att det är ashäftigt att gå promenad med alla dessa hundar. Men faktiskt var han inte TOTALT odräglig idag. Min tanke är att han ska vänja sig nån gång! Nåja, han gick i slakt koppel emellanåt i alla fall. Får var nöjd med det! Det är ändå en förbättring!

Nu kommer jag köra varannan gång med Buddah och Sally tror. Gammeltanten finner dessa promenader totalt meningslösa, hon brukar välja plats i ledet själv och det är ALLTID bredvid dom finska lapphundarna Gassi och Chiraz. Det är riktiga grabbar det tydligen. hihihi......Så länge hon slipper gå bredvid schäfrar som skäller eller annat äckligt så går det väl an. Men njaaa, det finns roligare saker att sysselsätta sig med.

Inga kommentarer: