söndag, april 12, 2009

Gå fint

Har varit ute och tränat "gå fint i kopplet" med lilla Sallan......Hon tyckte det var jättetråkigt! spyr Dessutom dök det upp både den och andra grannen med skottkärror fulla med konstiga saker...VOVOVOVOVOVOV.....*suck* Inte fick man hälsa på människorna heller.

Sen dök en katt fram i buskarna - alarm, alarm........Jamen, snälla nån......Fick säga åt henne att lägga av och sen åt vi godis och hade trevligt - fastän katten närmade sig med smygande steg och jamade.

Sen lekte vi med våra Wubbor. Hon ser så söt ut när hon dyker ner på Wubban, tar den i munnen och går iväg.... tycka om Fick in henne ett par gånger så vi bytte Wubbor med varandra.....Men det röda var tydligen bäst, för den gick hon in på grannens tomt med och tänkte gömma under buskarna.... generad Men vi jobbar vidare med detta! ja Det går ju bättre och bättre i alla fall. ja ja tycka om Men hon ÄR övertygad om att jag ska sno leksakerna och ha dom för mig själv....


Men gå i koppel - det kan hon inte nu igen.......Vi har lite diskussioner huruvida man ska gå längst ut i kopplet och på vilken sida man ska gå. Men framåt kommer man INTE om man drar, beröm när hon kommer tillbaka, klick/godis och beröm när hon går bra.

Inga kommentarer: