måndag, april 27, 2009

sally träffar Zack

Har varit ut på en liten promenad med alla tre nu vid lunch. Det gick förvånansvärt bra. ja En promenad på kanske drygt 15 min. Vi hittade några tanter som satt i en trädgård som vi skällde på - men den värsta spökperiod verkar ha gått över för Sally. Tack och lov!

Vi passerade grannen på hörnet som såklart hade sin irländska setter ute. Denne är varken Denya eller Buddahs favorit då settern springer längs staketet och skäller. Det är INTE accepterat att mina svarar tillbaka så dom brukar vilja springa förbi deras tomt. Men Sally var ju tvungen att småskälla, skutta och göra lekinviter och Buddah bröstade upp sig. Men på mitt "nej" så lade han ner det och ville bara gå förbi. Kan inte ha att dom triggar varandra om jag ska gå med tre.

Jag frågade om vi fick komma leka lite sen, så Sally kanske slutar skälla på honom och det fick vi. Nu var det ju lite dumt att gå dit direkt efter promenaden med Sally, men man får ta tillfällen när dom bjuds. Settern var okej när han var tyst, då ville Sally leka lite. Men när han skällde ville hon gå hem. Men settern är rätt duktig ändå och är inte på henne, utan hon får välja själv. Vill hon inte så vill hon inte, liksom. Duktig kille! Vi åt lite godis tillsammans och då kunde hon ju kolla av honom lite och sen släppte det. Inte så att hon helhjärtat lekte, men det kommer nog om dom ses fler gånger. ja Det fick räcka för dagen i alla fall. Ville bara att hon skulle släppa att han var lite otäck.

Nu sooooover allihopa... sova Det är tydligen jobbigt att ha småbarn med på promenad - för Buddah blev trött. hihi


Ska på kurs med Sally ikväll också så imorgon blir det HEL vilodag för återhämtning för hennes del.

Inga kommentarer: